Grafisk illustrasjon hvit

Finn din indre styrke til å ta steget

Det finnes mange foredrag, kurs og teorier der ute. Spesielt for de som vil hjelpe unge som har det vanskelig. Men det finnes ikke så mange foredrag der den som snakker selv har kjent det på kroppen og kan fortelle hvordan det oppleves, i detaljer.

Jeg har vært der nede. Og fordi jeg kom meg opp igjen vil jeg gi noe tilbake i form av innsikt. Om hvordan det kunne gå som det gikk. Om hvordan en som vil gjøre det slutt på alt tenker. Om hva som gjorde at jeg plutselig følte meg sett. Om hva som fikk det hele til å snu.

Kunsten er å vite hva du skal se etter. Å kjenne igjen faresignalene.

Dette er et personlig foredrag, men det finnes mange historier som min der ute. Det er kanskje den viktigste grunnen til at jeg ønsker å spre innblikk og kunnskap om dette temaet. 

Jeg vet at vi mennesker kan forsterke det positive og ta lærdom av våre erfaringer. Og jeg vil fortelle deg hvordan jeg klarte å få det til. Hvordan vi kan bli en bedre versjon av oss selv og i samspill med andre. Når lytteren blir berørt og sitter igjen med egne refleksjoner, vet jeg at signalet jeg sender har virket. Og at jeg med mine erfaringer har klart å hjelpe andre.

Tenk om alle kan være den ene for noen andre! 

Er du nysgjerrig så ønsker jeg å komme i kontakt med deg
- Stine Skatvold Gåsø

Stine hopper

Min reise fra barn til voksen, med fokus på en ungdom fanget i sårbarhet.

0036 001
Scroll Group 17
Scroll Group 25
0037 001
Scroll Group 13
Scroll Group 12
0039 001
0043 001

Referanser

En jordnær dame som forteller veldig godt om sin livshistorie. En sterk livshistorie med gjenkjennbarhet for tilhørerne, og absolutt til inspirasjon for alle i salen. Vi er strålende fornøyde, og vil bruke Stine mer fremover!

Delta Region Midt

Vi hadde Stine til å holde flere foredrag for oss ifb Verdensdagen for psykisk helse, for hele ungdomsskolen og Guri videregående skole. Vi opplevde at dette var ett sterkt og godt foredrag, som fenget og gjorde inntrykk på ungdommene. Viktig fokus på hva er det som kan snu en ungdom når livet blir mørkt.

Peggy Marti Krogh, Hitra kommune

For en tid tilbake hadde vår enhet en krevende periode der mange av våre ungdommer slet med å håndtere livene sine. Så fikk jeg som rektor gleden av å høre Stine Skatvold fortelle sin livshistorie på ildsjelseminar MOT arrangerte høsten 2021. I oppstartsuka for personalet klarte vi å gjøre avtale med Stine, slik at hun kom til oss på en av våre kursdager. Et samlet personalet fikk oppleve Stine`s livshistorie, ekte og intenst. Foredraget gjorde sterkt inntrykk og ga oss innblikk i ryggsekken til ei dame som har gått fra ung og sårbar 14-åring til ei trygg og sprudlende dame. For oss som jobber med barn og unge gir det oss både innsikt i en ungdoms tankegang, men også troen på den betydningen vi kan ha for den ene som trenger at vi er det.

Gerd Staverløkk, rektor Rennebu barne- og ungdomsskole

Under en samling for skoleledere i regi av MOT Norge den 24.november 2021 hadde vi invitert Stine til å holde foredrag. Stine traff målgruppen svært godt med solid faglig innhold, tilstedeværelse, varm og nær historiefortelling samt glimrende formidlingsevne. Et foredrag til refleksjon og ettertanke.

MOT Norge v/
Bjørg-Elin Moen og Leon Romestrand

Hva synes du om foredraget?

Legg igjen en tilbakemelding